Strony: 1
Witam, wiecie jak
To moje pomysły (i nie tylko moje chyba)
Z obecnych w klanie, ludzi na niższysch lvlach trza ekspić OBOWIĄZKOWO, kto może sam, niech czym prędzej dobija przynajmniej do 70.
Jeżeli jakiś buffer jest aktywny i pyta się o ekspa, to bez gadania brać go do pt. Nie myślcie tylko o mniejszym ekspie dla siebie, połowie adeny i matsów, pamiętajcie, że jeżeli oni będą słabi - klan będize słaby. Jak będą na wysokich lvlach, to otwierają się wrota do party na RB. No i bufer w PT to darmowe bufy i leczenie - szybciej się mobki zabija, mniejsza możliwość, że się padnie. Aha, jakby ktoś nie wiedział buferzy to: PP, BO, SE, BD, WC, OL (chyba innych w klanie nie mamy)
Samemu polecam ekspić (i magowie, i wojaki) w Forest of Death, Blazing Swamp, Davastated Castle, na północy Goddart (Atelope i Brandersnach - mają 1/2 HP). Sprawdźcie gdzie wam szybciej mobki padają i gdzie wam mniej HP i MP złazi - i tam nawalajcie. Lepiej rozwalić 2 mobki za mniej ekspa niż jednego za więcej, który zdąży nam parę razy przyłożyć.
Łączcie ekspienie z questami - dodatkowe korzyści. Jak jest możliwość robić mniejsze lub wioększe PT i robić questy z Giants Cave i Lair Of Atharas (te na recki A gradowe). Jak idziecie do Cata i Nekro (tam też weźcie questy od Zigurata na Ancient Scrole i od Statuł przy wejściu na Dimension Stony). Jak ekspicie na BS do Ivory Tower po questa (nie pamiętam jak się nazywa - ten potrzebny do Noblessa czy tam Suba )
Odradzam wizyty na Cmentary/Forbidden Gataway - tam się idzie na zaczepki i PVP.
To na razie tyle. Zapraszam do tematu dotyczącego party na Raid Bossy
Hehe, ale poważnie, dobijcie do tego 66 lvlu co nie mają, a się zaczną Raidbossy
Pamiętajcie, o sile klanu stanowi siła, zgranie i zaangażowanie ludzi w nim, a to jest wynikiem dbania o odpowiednio wysokie lvle wszystkich, to zaprowadzi do częstych wypadów na RB, a to może być powodem szybszego zdobycia sprzętów konkretnych ^^
A jakbędziemy mieli wysokie lvle, konkretne sprzęty, to będziemy zmiatali całe klany
Ale wyklad machnales Zbysiu Wszystko juz wiedzialem wiec nie dowiedzialem sie zbyt wiele, ale nawet madrze... Jak na ciebie Zapomniales napisac o kryszach
Ciiiii, wcale nie zapomniałem Jak będiesz rogadywał Jedi, to stracimy monopol w klanie na kryształki
A poważnie to bierzcie w Aden (w Giran chyba też) questy na kryształki i róbcie . Jakie lvle na jkich mobach dałem linka w temacie http://bhelite.pun.pl/viewtopic.php?id=8
Zapomniałem jeszcze napisać: jak ktoś robi questa i potrzebuje pomocym to niech nie szuka długo. A pomoc w questach na suby/3klasę obowiązkowa jak ekpspienie buferów !
Strony: 1