#1 2007-05-04 10:53:17

SungHe

Użytkownik

2139868
Punktów :   

Uwag kilka odnośnie moimch RB PT

Dzisiaj odbylo sie najgorsze RB na jakim byłem. Nie mówie o RB na których padłem nie wiem ile razy, to się zdaża.

W%$#wiłem się niemiłosiernie.

Zatem może przedsawię wam to jaśniej w punktach:

1. Jeżeli ja robie RB PT to mnie się wszyscy słuchają. Dalej w punktach założenie, że ja robie PT.

2. Osoby które będę potrzebował zapytam się o chęć uczestnictwa. Jeżeli te osoby wyrażą chęć dołączam je do PT. Od tej pory patrz 1 pkt.

3. Jeżeli nie powiem, że potrzebuje kogoś, to nie bierzecie nikogo.

4. Jeżeli stwierdzę, że potrzebuję kogoś, to ja mówie kogo.

5. Jeżeli stwierdze, że przyda się np. PP na dualu, to ja to stwierdzę.

6. Jeżeli mówię, że macie gdzieś iść, to idzecie. Do momentu jak nie będziecie namiejscu nawet ku#$a wyszczać się nie idziecie.

7. Jeżeli ktoś jest w PT, a chce no zaparzyć herbatkę, to robi to dopiero, jak będzie na miejscu, wcześniej informując na PT czacie że będzie AFK chwilke

8. Jeżeli właśnie dobijacie interes życia i 3 minuty w mieście was zbawią - napiszcie, poczekam. Chyba dłużej nie można robić trade i się dogadywać. Jak potrzebujecie coś z WH wziać czy kupić (poty szhoty) To chyba 2 minuty też starczą.

9. Jeżeli ktoś będzie w PT a nie będzie biegł gdzie mu każę, lub nie będzie się odzywał a nie poinformuje wcześniej, że jest AFK to wywalam go z PT.

10. Ja mówie o tym kiedy zaczynamy.

11. Ja mówie o tym, czy damy radę.

12. Jak ktoś piśnie chociażby, że damy radę, że zaczynamy, tank zacznie odliczać zanim mu powiem, żeby zaczął, to wypie#$%lam go chociażby stał pod bosem.

13. CL rządzi w każdym aspekcie poza moim PT. Wtedy jest jednym z 8 których wziałem ze sobą i nikim ponadto.

14. Jak komuś się nie podoba to niech nie bierze udzuału.

Od dzisiaj to, żeby PT było klanowe mam totalnie w dupie. Zawsze znajdę chętnych na wasze miejsce, a nie będę długo szukał. Jak gram mam przy sobie 2 listy: listę książek które mam, listę sprawdzonych jakiś 15 nukerów, 6 PP, 3 tanków, 2 SE, BD. Jak będę chaił to zrobie PT tylko z nich, a jak nie z nich to znajde inncyh. Te osoby jeżeli będą wzięte do PT to wiem, że nie będę miał z nimi problemów.

Nie będę tracił na was godziny aż się łaskawie pojawicie na miejscu. Nie będę na was strzępił sobie nerwów. Jak jesteście na RB ze mną to ja jestem waszym za@#$nym generałem i ku#$a nie toleruję niesubordynacji.

Koniec.

...ale ja nie jestem uzależniony od grania

#2 2007-05-04 12:03:02

Clannfear

Nowy użytkownik

3711436
Punktów :   

Re: Uwag kilka odnośnie moimch RB PT

Mówiłem "szczery chłopak"

#3 2007-05-04 12:26:00

vaturan

Użytkownik

3968635
Punktów :   

dobrze placku mam 2 pytania odnosnie

1. o ktorej godiznie ty grassz bo widze ze mu sie ku##a mijamy.....
2. mam skromna nadzieje ze zaufany BD to ja jak nie to juz masz peka

a tak przy okzji widze ze lekki bulwers cie zlapal sungi ahh te mile slowka tez cie kochamy

The Master od Mysterious BD - nie ruszaj bo wpierd***
http://forum.lineage2world.com/templates/Fission/images/l2world_header_new.jpg

#4 2007-05-04 13:25:18

SungHe

Użytkownik

2139868
Punktów :   

Mówiłem o ludziach spoza klanu Do was tracę zaufanie powoli (nie do wszystkich)

I faktycznie pisałem to na małej, no na młyn nerwie. Ale tak teraz będzie jak napisałem.

#5 2007-05-04 14:22:35

Jedigrom

Użytkownik

308157
Punktów :   

No to domyslam sie ze fajnie wam tam bylo A ja sobie biegam na buffkach z kumplem, gram spoilem w cata 42 lvl i cbp i sopy(po 3 cbp albo 2 sopy albo i to i to z co drugiego mobka) spoiluje bo sie w krafcenie z kumplem bawimy, fajnie jest. Zbysiu wez zrob 9 kont i cale party wez na "nine boxie" nie bedziesz sie denerwowal Wszyscy beda posluszni, tylko jakby.... milczacy

#6 2007-05-04 16:24:12

RUBINA&CNOTO

Nowy użytkownik

Punktów :   

SUNGHE-wlasnie podobnie wyglada party na expa juz zmeczony jestem powtarzaniem o co biega,

-wybudzanie mobow ze sleepa

-niektorzy ciagle musze walic tylko moba ktory im sie spodobal

-gdy 2 moby maja rota i se lapie 3 to bija wszyscy 1 zlapanego

-zawsze jest wyznaczana osoba ktora ustala kolejnosc bicia(jesli jest tank to tankuje jesli nie ma to mag i to ten ktorych jest najwiecej w party zeby 1 wkladac surrendera dla moba)

WSZYSTKIE TE RZECZY POWODUJA ZE TRACI SIE 2 RAZY WIECEJ MANY I ZYCIA ROBI SIE ROZPIZDZIEL I NA DODATEK JESZCZE NIECH WPADNIE ENEMY GLEBA:)

PEWNIE NIE JEDEN PRZECZYTA I SOBIE POMYSLI ALE HUJ SIE WYMADRZA JA I TAK WIEM LEPIEJ I BEDE BIL MOBY JAK BEDE CHCIAL:)

a Jedigrom nie tylko ty spoilujesz sop x3 kazdy na tym serwie tak ma wiec i tak na jeden huj wychodzi

Ostatnio edytowany przez RUBINA&CNOTO (2007-05-04 16:28:29)

#7 2007-05-04 18:04:56

Jedigrom

Użytkownik

308157
Punktów :   

To tylko tak w porownaniu z Abyssem W zasadzie masz racje, branded jest zapchane mnostwo ludzi spoiluje zeby znalezc porzadny duzy room musialem pvp zaliczyc Ale fajnie jest, miesiac porzadnej gry spoilem i mozna seta zlozyc i na spoila BW heavy i seta na glowna postac

#8 2007-05-04 21:19:49

vaturan

Użytkownik

3968635
Punktów :   

sungi nie odpisales mi na pyt 1... o ktorej grasz

#9 2007-05-05 11:39:24

SungHe

Użytkownik

2139868
Punktów :   

Różnie. Raz o 8 rano, raz o 8 wieczór. Tylko ty późno Vat raczej jesteś dalego się mijamy. A w nocy to ja se piwko walne, film obejrze, albo coś

Cnoto, masz zajebistą rację. Jako walący sleep/sleepclouda wiem jak to wqrza. A najlepsze jak walne sleep, mam mało życia i próbuję uciec gdzieś odsapnąć, wszyscy biją  innego moba, a tu jakiś mądry podlatuje i go bije. Ja znów sleep i pisze, żeby nie bić, ale ten koniecznie chce mnie "z opresji wybawić" i zabić wrednego mobka co mnie bije. Ile razy prawie padłem i tylko greater healing pot / fart mnie uratował nie zliczę. A ile razy padłem to inna sprawa.

JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ, TO OBUDZONY MOBEK LECI ZAZWYCZAJ NA TEGO CO GO UŚPIŁ. No chyba, że zadam mu się dmg konkretny, ale mnie z opresji zazwyczaj chce jakiś warior, nie mag wybawić no to ja obrywam, a ten radośnie bije go dalej.

Najlepsze PT jakie zaliczam w Cata to z Głuchym. Jeszcze raz byłem z Kreosem i BNB. I nie więcej niż 5 razy z kmś innym, kto rozumiał rozumiał kolejność: 1) Głuchy wywabia, 2) Ja Sleepuje, 3) Głuchy bije jednego mobka, 4) jak on walnie reszta na niego assist i bije tego co on bije, 5) piszę, że odpoczynek to odpoczynek

W ten sposób się sale czyściło szybko i zgrabnie. A zazwyczaj jak się większe PT zbierze to taki chaos że głowa mała. Ale co ja biedny żuczek mogę zrobić.

Na moich PT będzie porządek i tyle.

#10 2007-05-05 13:05:17

vaturan

Użytkownik

3968635
Punktów :   

mam propozycje... dzisiaj godzina 22 badzcie online zrobimy sobie party porzadne na zasadach sunga (nawet jesli go nie bedize ) albo exp albo rb zobaczymy.... ok?

Stopka forum

RSS