Zależy, czy pójdę na koncert (jest jeden w czwartek), a to zależy, czy kumple będą szli, a to będę wiedział w czwartek pewnie . Jak nie będę szedł, to później może zrobie następnego RB. Dla mnie to nie probem, wymagam tylko paru chętnych
. A i bosy niektóre respawnują właśnie po 2-3 godzinach to akurat będzie ^^
mi tez pasuje bardziej po 20
Problem taki, że później jest więcej osób, część z nich robi własne RBPT no i ciężej dorwać jakiegoś bosa. Ale postaram się nam coś załatwić.
Aha. Zapomniałem wspomnieć. Jak już zrobimy te 2-3 RB to spróbowałbym zrobić z Wami 1/3 bosów, którego powinniśmy móc rozwalić we 2 PT lekko (na odpowiednich lvlach może nawet 1, ale takich nie mamy). Ale to nie są zwykłe bosy. Te bosy pozwalają levelować Soul Kryształki na 11 i 12 poziom.
Powyżej 10 poziomu krysze już nie pękają i zawsze wchodzą na następny. Nie trzeba nawet nic robić. Całe PT, z którego padł ostatni DMG Może podnieść poziom swojego krysza. Nie trzeba nawet nic robić - wystarczy mieć przy sobie jeden na stg. 10
I to może być najłatwiejsza kasa dla klanu! Pomyślcie - Krysz na 11 to ponad 100kk, na 12 ponad 200kk. I pomnóżcie to x9 (osób w jednym PT)... 1kkk przynajmniej!
Jak nie wszyscy będą mieli, to robimy 1 PT, które ma dobić bosa. Jak ktoś sam zaopatzył się w krysza, to jego, jeżeli zaopatrzy go ktoś inny - krysz wraca do właściciela.
Dla zdobycia trochu kasy dla klanu sugerowałbym zrobienie pierwszego wypadu z jednym PT co ma dobijać i wszystkie krysze dać potem Deto. Taki zastrzyk zajebiście by zrobił dla całego klanu.
Tylko jedno - Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - dyskrecja to podstawa. Jeżeli jakoś mi się uda znaleźć żywe te RB, to lecicie wszyscy na łeb na szyję bez gadania! A jak się uda, to nie zasypujcie nagle Giran i Aden Kryszami. I najważniejsze - windujcie ceny na ile się da! Można uzbierać samemu sporo Adeny, ale nie można zrobić smemu krysza na takim levelu.
No, ale znów dzielę skórę na RB
nmo jak by to wlyszlo to moze w koncu dostal bym wymarzona vallhale ktora sni mi sie po nicach :]
Rano przed zajęcimi ubiłem z calkiem zgrantm pt 6 bosów. Mam nadzieję, że zdążą respawnować i nie zginą.
Ogłaszam, że dzisiaj postaram się już zogranizować RB, godz 18-22 gdzieś tak. Zapraszam all. Jakoś nauka mnie nie ciągnie
Nowy użytkownik
1 klan mamy slaby potrzeba ludzi na RB -random nikt nie bedzie lazil po to zyby oddac
2 random dlatego ze nigdy nie bedzie sprawiedliwego podzialu
3 ludzie beda chetniej znami chodzic jezeli beda mogli liczyc na szczescie ze drop wpadnie do nich
4 ludziom ktorych przyjmowalem do klanu mowilem ze rb random(ja nie zucam slow na wiatr)
5 kto chodzi na RB ma wiesza szanse na dropniecie -dropu
6 przy rozdawaniu przez CL czesto bedzie jakis problem dlaczego wlasnie on cos dostal(dlugosc w klanie,czestosc lazenia na rb,wysoki lvl,kolega cl,) tak mozecie miec pretesje tylko do STWORCY!
7 dzielicie skore na niedzwiedziu ile zabiliscie rb klanem?
8 podstawa mojej inicjatywy jest stworzenie klanu na samodzielne zabijanie rb slabszych-gdy juz to zostanie osiagniete mozna pomyslec o ally
9 ludzie wstepuja do klanu bo moga liczyc na szczescie z rb a nie pracowac na CL i jego kolesi(do nikogo nie bije ale stwierdzam fakt- tez jestem jego kolesiem mniejszym lub wiekszym )
Ostatnio edytowany przez RUBINA&CNOTO (2007-04-24 15:59:12)
hihih ja tu z tego miejsca chcial bym pogratulowac sprawnej organizacji i dowodzenia podczas rbp zbysiowi (sungHe) naprawde bylem zdziwiony jak to sprawnie ogarneles wszystko i jestem przekonany ze jak by bylo wiecej osob od nas z klanu sami bysmy go rozwalili bez pomocy tych 4 osob z po za klanu szkoda ze nic nie dropnął ale i tak fajnie bylo 13% w 3 min expa natluc :]
co do posta wyzej w dziale cwh masz post a raczej zaraz bedzie zdeklaruj sie tam czy dajesz matsy z dropa lub itemy z rbp do cwh jak nie nikt nie bedzie mial do ciebie zalu jak co no i oczywiscie jak bedziemy krafcic cos z rzeczy ktore sa z cwh to w tedy nic nie dostaniesz no ale sami tak chcieliscie
Szkoda, że wsystki bosy były już wybite. No i część nuków nie waliła, a PP nie dał zerk na bosa to w połowie jego HP myślałem, że będzie kiepsko. Następnym razem zapytam się 2 razy czy wszyscy są ready i powtórzę PP o zerku dal bosa.
Odnośnie RBPT, Rubina, właśnie o to mnie chodziło, co w tych punktach jest (w zasadzi o większości już napisałem, ale komu chce się moje przydługawe posty czytać )
Przyjmujcie do klanu nukerów i lvlujcie all. Więcej nam na prawdę nie potrzeba. Można sobie poradzić z RB bez PP (mamy Aratha, Cnoto), i jak mówiłem, jak bedą wreszcie klanowe RB to będzie można na prawdę zabierać wszysctkich chętnych. Więcej jak na 2 PT na raz i tak by pewnie nie było, a nawet na 2 PT nie całe, ale jak to klanowe PT to nie trzeba tłumaczyć się, dlaczego tak a nie inaczej.
Pamiętajcie - przyjmujcie głownie Nukerów - szczególnie SH i Necro bo to ich zawsze na RB będzie nam brakowało. Siła ognai musi być.
Kolejny RB w czwartek, jeżeli będzie miał być wcześniej, dam znać.
Ostatnio edytowany przez SungHe (2007-04-25 08:07:48)
nie lepiej mu zrobic sube na krasniu np sr albo pr ew he
Jutro (w zasadzie dzisiaj) robie 2 PT na ważnego Bossa.
Plan taki:
1 PT:
- SungHe
- Castia
- Rubina
- Eltin
- Aeredhela
- Głuchy/ClannFear
- Issis (na niej Deto)
- Vaturan (fajnie by było jakbyś był)
- Klik/Demonica/Jedigrom
- lub inni nukerzy 68+ do pelnego PT
2 PT:
- PP
- SE
- nuki 65+ aż do pełnego PT
Drugie PT można zorganizować spoza, ale ważne by było, żeby pierwsze PT było w całości klanowe
Każdy zaopatruje się w kryształ na 10 lvl. Ma mieć w inventory I idzemy bić bossa. Na miejscu Arath na dualu najpierew rzuci na nas all bufki, potem wyłazi z PT i wchodzi do PT na Issis.
I tyle teorii. Rano, po godzinie 10 sprawdzę, czy boss żyje, jak tak to robimy PT. Może wcześniej może później. Wtedy, o ile będzie żył, mówię wam, czy macie kupować krysze czy nie. Jeśli będzie to kupcie te krysze jakiekolwiek, najlepiej blue, ale weźmiecie jakiekolwiek.
Jak się uda to wrócimy z krysami na 11 lvlu ^^
---------------------------------------------------------
Przepraszam, że RBPT się nie odbyło. Niestety nie z mojej winy. Po prostu kiedy wszedłem rano na serw był on strasznie zlagowany. Wiedząc, jakie jest zainteresowanie GMów, wolałem wyłączyć L2 i nie strzępić sobie nerwów.
RBPT przeniesione na bliżej nieokreślony czas w niedalekiej przyszłości (możliwe, że jeszcze dzisiaj).
Ostatnio edytowany przez SungHe (2007-05-01 12:16:08)