troche leatherow craftet leatherow nitek kosci kruszonych kosci skor razem tak +- 300 matso a nitek w sumie z 700
Wszystko (matsy,partsy gr. A i B, klucze gr. 6 i 7, 2 recki B - tyle co uzbierałem zanim do CWH mogłem znów wrzucać ). Sam trzymam: kasę, książki (bo ja się nimi zajmuję), partsy do DC-Robe Set, itemki GC quest, pare Seal Stonów RGB, Recke i Ostrza na Valhalke, potki i shoty i koniec
Ale swoją drogą po co ten temat? Będziesz sprawdzał w WH czy się zgadza? Ja nie liczę, bo po każdym powrocie do miasta z wypadu od razu wrzucam all do CWH ze mnie i z Iski, tak samo matsy co zdobędę czasem moim "tajemniczym" buferem. Wyjątek stanowią matsy co zakupowałem, ale o nich od razu Ci gadam
Ostatnio edytowany przez SungHe (2007-04-21 10:13:27)
Czyli faktycznie robisz klan kapitalistów.
Rozumiem, że można też sprzedawać co się komu podoba, tak? Bo sam sobie niczego nie złożę, ani też nie uzbieram matsów, a kupować się nie opłaca. Prędzej idzie uzbierać kasę na full itemki.
Ehh, jak mam trzymać u siebie all, to muszę książki na Iske przewalić, zatem to ona będzie miała bibliotekę. Aha, iska też ma parę amutetów. Amulety też jej można dawać, albo mi, a ja jej przekażę
Ale rozumiem, że nie ma zakazu wrzucania rzeczy do CWH?
co ja wrzucilem? ostatnio troche wszystkiego (60 rodz itemow, 700sztuk ponad loncznie) i 850 blue coba zbieranych z detem zamienionych na 140 thonsow
p.s. ja co cwr wbijam prawie cala kasa i matsy
Ostatnio edytowany przez vaturan (2007-04-21 20:21:55)
Dzisiaj wleciało trochę matsów, 2 mold hardn. z ważniejszych ^^ (calkiem sporo ^^), i 3 branch of the mother tree head z mojego wczorajszego raida. Mam tak pisać zawsze??
kurwa wiecie co ... lepszy pomysl.. nie wrzucac nic do cwr co piatek sie spotykamy i dajemy detowi do reki itemy... bedzie latwiej
kurwa deto nie odpierdalaj... MATSY CO PIATEK DO DETA DAWAC DO REKI !! BEDZIEMY WIEDZIEC KTO DAJE I CO Z TYM SIE WIAZE KOMU BEDZIEMY COS KLEPAC(KTO DAJE TEN "kiedys" DOSTANIE) ZROZUMIANO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vat bez wulgaryzmów!
A deto juz raz przechodził zbieranie składek - nie dość, że strasznie mała kasa była żądana, to jeszcze zawsze się musiał dopytywać o nią.
Chciało by ci się notować, kto co/ile dał? Z kasą były problemy a teraz chcesz, żeby miał tabelke z all matsami dla każdego? Widziałeś Deto na żywo - CZY ON !@#$% WYGLĄDA JAK EXCEL ? Chyba nie ?!
Jak deto już napisał, niech każdy wrzuca, co chce. Będzie prościej/szybciej/łatwiej. Jedyne na co w życiu zbierałem i uzbierałem sam, to SOWD na DN jak byliśmy w AB (cokes mi brakowało pare, ale dali mi). Potem już zawsze all dawałem do CWH. No i Valhalka, ale matsy gemeralnie skupowałem i więcej tego raczej nie będę robił.
Rękawiczek i butów karmiana nie liczę, bo już chyba ze 4 rękawice zrobiłem w faktory i 1 czy 2 buty - taniej jest kupić matsy niż rękawiczki po prostu
zbysiu vatu pil ostatnio z nami :] wiec wie jak wygladamy
jesli tak to na chuj nam klan mam takie pytanie tak samo mozemy grac bez klanu kazdy sobie rzebke skrobie